Одржување на екранот вклучен

Дали честопати треба да го допирате екранот на телефонот или таблетот со Android за да спречите негово исклучување? Време е да ја преземете контролата над екранот! А AceScreen може да ви помогне со задачата да го одржувате вклучен екранот на телефонот.

Добијте AceScreen
Слика од екранот на AceScreen : Автоматски режим

Апликацијата што само ја добива како што треба

Ние сме корисници како вас. Исто како и вие, ние велевме: "Сакам мојот екран да остане подолго вклучен кога ја гледам мојата вест или чекам некој да ми одговори!" Прво го создадовме AceScreen за наша сопствена употреба. И ние ја користиме оваа апликација во нашиот секојдневен живот долго време. Ние постојано ја подобруваме нашата апликација врз основа на различни ситуации со кои ние самите се соочуваме секој ден.

Вистинска приказна од Алек, главниот развивач на AceScreen:

Во тие години, честопати држев предавања. Порано ги земав белешките за претстојната класа на мојот сосема нов Samsung Galaxy S5. Но, истата несреќа ме прогонуваше цело време. Во најнеповолниот момент на моето предавање, на местото на моите белешки, видов црн екран. Веројатно ги пробав сите апликации што беа достапни во тоа време и ветуваа дека екранот на мојот телефон ќе остане вклучен. Некои апликации работеа подобро, некои полошо. Но, сите тие ме изневерија. Затоа се за inубив во идејата да создадам апликација AceScreen за да го одржувам приказот на телефонот кога ми треба. И не забележав како оваа новосоздадена апликација стана мој добар пријател и на работа и во секојдневниот живот.

Зошто да користите AceScreen?

Дознајте подолу зошто AceScreen е моќен, но едноставен начин за подобра контрола на екранот на вашиот уред со Android.

Останете фокусирани на вашите задачи, додека ја зголемувате продуктивноста!

AceScreen го спречува уредот со Android да заспие врз основа на тековните потреби на корисникот. Уживајте во спокојството за кое отсекогаш сте сонувале. Оставете ги прстите да се одморат! Останете фокусирани на вашите задачи. Дозволете AceScreen да се грижи за екранот. Оваа апликација лесно ќе го држи буден вашиот Android екран без разлика дали во моментов го полните уредот или не.

Инсталирајте ја нашата апликација на вашиот телефон или таблет денес и заборавете на проблемот со екранот на уредот да спие во погрешно време.

Добијте AceScreen Повеќе детали
Држење мобилен телефон