Слики од екранот

AceScreen има едноставен, но моќен интерфејс што ви овозможува лесно да се справите со главната задача да го спречите екранот да заспие кога ви треба телефонот или таблетот да останат вклучени.

AceScreen: Главен екран на апликацијата со активен автоматски режим

Автоматски режим. Во автоматски режим, апликацијата ги користи сензорите на вашиот уред и другите достапни информации и, во зависност од нив, одлучува дали ќе го одржува екранот активен или ќе му дозволи да се исклучи.

AceScreen: Уредот се полни или е приклучен

Докинг и полнење. За секој тип на приклучок и режим на полнење, можете да поставите алтернативно правило.

AceScreen: Уредот е во вашиот џеб или ранец

Заштита на заклучен екран. Го заштитува вашиот заклучен екран од случајни допири кога уредот е во тесен и затворен простор.

AceScreen: Управување со апликации што никогаш не спие

Апликации за никогаш за спиење. Изберете ги апликациите за кои сакате екранот секогаш да остане вклучен.

AceScreen: Главен екран на апликацијата со активен рачен режим

Рачен режим. Рачниот режим ви овозможува да го принудите екранот на телефонот да остане вклучен без разлика во која положба е уредот, без разлика дали е во движење или го допирате неговиот екран или не.

AceScreen: Екран за поставки за апликација

Измени за гиковите. Екранот со поставки ви овозможува да прилагодите некои аспекти на апликацијата, врз основа на вашите индивидуални преференции.

AceScreen: Упорно известување

Секогаш при рака. Постојаното известување ви овозможува брзо разбирање на тековниот статус и исто така ви дава брз пристап до префрлување режим.

AceScreen: Главниот екран на апликацијата кога е вклучен ноќниот режим

Ноќен режим. Ноќните и дневните режими ви овозможуваат удобно да работите со апликацијата во различни периоди од денот и во различни услови на осветлување. Затоа, интерфејсот за апликација е погоден и за ранобудници и за ноќни бувови.