Mbajtja e ekranit të ndezur

A ju duhet shpesh të prekni ekranin e telefonit ose tabletit tuaj Android për të parandaluar fikjen e tij? Timeshtë koha për të marrë kontrollin e ekranit! Dhe AceScreen mund t'ju ndihmojë me detyrën e mbajtjes së ekranit të telefonit tuaj.

Merrni AceScreen
AceScreen : Modaliteti automatik

Aplikacioni që sapo e ka të drejtë

Ne jemi përdorues si ju. Ashtu si ju, ne thoshim: "Unë dua që ekrani im të qëndrojë më gjatë kur shikoj burimin tim të lajmeve ose pres që dikush të përgjigjet!" Ne së pari krijuam AceScreen për përdorimin tonë. Dhe ne e kemi përdorur këtë aplikacion në jetën tonë të përditshme për një kohë të gjatë. Ne vazhdimisht përmirësojmë aplikacionin tonë bazuar në situata të ndryshme me të cilat ne vetë përballemi çdo ditë.

Historia e vërtetë nga Alec, zhvilluesi kryesor i AceScreen:

Gjatë atyre viteve, unë shpesh jepja leksione. Unë i merrja shënimet e mia për klasën e ardhshme në markën time të re Samsung Galaxy S5. Por e njëjta fatkeqësi më ndiqte gjatë gjithë kohës. Në momentin më të papërshtatshëm të ligjëratës sime, në vend të shënimeve të mia, pashë një ekran të zi. Unë ndoshta kam provuar të gjitha aplikacionet që ishin në dispozicion në atë kohë që premtonin se ekrani i telefonit tim do të qëndronte i ndezur. Disa aplikacione funksionuan më mirë, disa më keq. Por ata të gjithë më hidhëruan. Kjo është arsyeja pse unë u dashurova me idenë e krijimit të aplikacionit AceScreen për të mbajtur ekranin e telefonit tim kur të kisha nevojë për të. Dhe nuk e vura re se si ky aplikacion i sapo krijuar u bë shoku im i mirë si në punë ashtu edhe në jetën e përditshme.

Pse të përdorni AceScreen?

Zbuloni më poshtë pse AceScreen është një mënyrë e fuqishme por e thjeshtë për të kontrolluar më mirë ekranin e pajisjes tuaj Android.

Qëndroni të fokusuar në detyrat tuaja duke rritur produktivitetin tuaj!

AceScreen parandalon që pajisja Android të flejë bazuar në nevojat aktuale të përdoruesit. Shijoni qetësinë që keni ëndërruar gjithmonë. Lërini gishtat të pushojnë! Qëndroni të fokusuar në detyrat tuaja. Lëreni AceScreen të kujdeset për ekranin. Ky aplikacion do ta mbajë lehtë ekranin tuaj Android zgjuar pavarësisht nëse aktualisht jeni duke e ngarkuar pajisjen tuaj apo jo.

Instaloni aplikacionin tonë në telefonin ose tabletin tuaj sot dhe harroni problemin e ekranit të pajisjes që do të flejë në kohën e gabuar.

Merrni AceScreen Më shumë detaje
Duke mbajtur celularin