Pamjet e ekranit

AceScreen ka një ndërfaqe të thjeshtë por të fuqishme që e bën të lehtë trajtimin e detyrës kryesore të mbajtjes së ekranit nga gjumi kur keni nevojë që telefoni ose tableti juaj të mbetet i ndezur.

AceScreen: Ekrani kryesor i aplikacionit me modalitetin automatik aktiv

Mënyra automatike. Në modalitetin automatik, aplikacioni përdor sensorët e pajisjes tuaj dhe informacione të tjera të disponueshme dhe, në varësi të tyre, vendos nëse do ta mbajë ekranin aktiv ose do ta lejojë atë të fiket.

AceScreen: Pajisja është duke u ngarkuar ose është e lidhur

Docking dhe karikimi. Për çdo lloj doku dhe modalitet karikimi, mund të vendosni një rregull alternativ.

AceScreen: Pajisja është në xhepin ose çantën tuaj të shpinës

Mbrojtja e ekranit të kyçjes. Mbron ekranin tuaj të kyçjes nga prekjet aksidentale kur pajisja juaj është në një hapësirë të ngushtë dhe të mbyllur.

AceScreen: Menaxhimi i aplikacioneve që nuk flenë kurrë

Aplikacione që nuk flenë kurrë. Zgjidhni aplikacionet për të cilat dëshironi që ekrani të qëndrojë gjithmonë i ndezur.

AceScreen: Ekrani kryesor i aplikacionit me modalitetin manual aktiv

Mënyra manuale. Modaliteti manual ju lejon të detyroni që ekrani i telefonit të qëndrojë i ndezur pavarësisht se në çfarë pozicioni është pajisja, nëse është në lëvizje ose prekni ekranin e tij apo jo.

AceScreen: Ekrani i cilësimeve të aplikacionit

Ndryshime për geeks. Ekrani i cilësimeve ju lejon të personalizoni disa aspekte të aplikacionit, bazuar në preferencat tuaja individuale.

AceScreen: Njoftim i vazhdueshëm

Gjithmonë në dorë. Njoftimi i vazhdueshëm ju lejon të kuptoni shpejt statusin aktual dhe gjithashtu ju jep qasje të shpejtë në ndërrimin e modalitetit.

AceScreen: Ekrani kryesor i aplikacionit kur modaliteti i natës është aktiv

Mënyra e natës. Mënyrat e natës dhe ditës ju lejojnë të punoni të qetë me aplikacionin në periudha të ndryshme të ditës dhe në kushte të ndryshme ndriçimi. Prandaj, ndërfaqja e aplikacionit është e përshtatshme si për ata që zgjohen herët ashtu edhe për bufët e natës.