Cfare ka te re

Prioriteti ynë është t'ju ofrojmë një përvojë të patëmetë duke përdorur aplikacionin tonë. Kjo është arsyeja pse ne po rregullojmë vazhdimisht defektet dhe gjithashtu po punojmë për të përmirësuar stabilitetin, performancën dhe aksesueshmërinë e AceScreen.

 • Version 3.1 2022-06-09
  • Pajtueshmëri e plotë me Android 12.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.

 • Version 2.15 2022-05-02
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.

 • Version 2.14 2022-02-22
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.

 • Version 2.13.3 2021-12-12
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.13.2 2021-12-11
  • U shtua veçoria "Aplikacionet që nuk flenë kurrë". Kjo veçori ju lejon të zgjidhni aplikacionet për të cilat dëshironi që ekrani të qëndrojë gjithmonë i ndezur në të gjitha kushtet.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.12.3 2021-12-02
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.12.2 2021-12-01
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.12 2021-11-28
  • Përmirësime të shumta të ndërfaqes së përdoruesit.

 • Version 2.11.2 2021-11-27
  • Opsioni i përmirësuar "Black Veil". Tani, pasi velloja e zezë zhduket, aplikacioni që ishte aktiv për herë të fundit përpara shfaqjes së velit të zi mbetet i dukshëm.

 • Version 2.11.1 2021-11-25
  • Opsione të përmirësuara të lidhjes dhe karikimit. Për çdo mënyrë karikimi dhe lloj doku, tani mund të vendosni një veprim alternativ. Këto opsione të veçanta mund të jenë të përshtatshme nëse përdorni shpesh stacionin e kyçjes ose nëse e mbani pajisjen tuaj të ngarkuar. (Menyja> Cilësimet> Opsionet e lidhjes dhe karikimit)

 • Version 2.10 2021-11-24
  • Sistemi i përpunimit të sensorëve është rafinuar për të përmirësuar përputhshmërinë me akoma më shumë pajisje duke kursyer më tej jetëgjatësinë e baterisë.

 • Version 2.9.3 2021-11-23
  • Opsionet e Docking Station dhe USB Connection tashmë janë të disponueshme për të gjithë përdoruesit, si premium ashtu edhe falas.
  • Dock & USB Connection: Shtuar opsionet "Security Lock" dhe "Black Veil".
  • Aftësia e shtuar për të konfiguruar pragun e ndjeshmërisë së Përshpejtuesit.
  • Logjika e brendshme e përmirësuar e aplikacionit.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.

 • Version 2.8 2021-11-17
  • U shtuan parametra shtesë të kohëzgjatjes së boshtit kur ngarkoni pajisjen nga USB. (Menyja> Cilësimet> Koha e papunë)
  • U shtua aftësia për të mbajtur ekranin të shkyçur, por të lejojë zbehjen kur pajisja është e lidhur ose duke u karikuar nga USB. (Menyja> Cilësimet> Dock dhe Lidhja USB)

 • Version 2.7.1 2021-11-15
  • U shtuan cilësime për të vendosur automatikisht AceScreen në pauzë kur pajisja juaj është në modalitetin e kursimit të baterisë (e parazgjedhur e ndezur) dhe kur pajisja juaj është me bateri të ulët (e parazgjedhur e fikur). Kufizimi nuk zbatohet kur karikoni pajisjen. Për më shumë informacion, shkoni te Menyja> Cilësimet> Menaxhimi i energjisë.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.
  • Disa tekste dhe përkthimet e tyre janë përditësuar.

 • Version 2.6 2021-11-13
  • U shtua një veçori premium për të mbrojtur ekranin e kyçjes së pajisjes tuaj nga prekjet aksidentale. (Menyja> Cilësimet> Mbrojtësi i ekranit të kyçjes)
  • U shtua Treguesi jashtë rrezes që shfaq një kufi të kuq rreth skajeve të ekranit kur parametrat janë jashtë rrezes në modalitetin automatik. (Menyja> Cilësimet> Treguesi jashtë rrezes)
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 2.4.1 2021-11-11
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.4 2021-11-10
  • Modaliteti automatik sapo u bë më i zgjuar. Tani, nëse e vendosni pajisjen me fytyrë poshtë në tryezë, ekrani do të fiket automatikisht.

 • Version 2.3.1 2021-11-09
  • Rregulloi një defekt të paraqitur në versionin 2.3 kur ekrani fiket në orientim peizazhi.
  • Optimizuar logjikën dhe shpejtësinë e përpunimit të të dhënave të sensorit.

 • Version 2.3 2021-11-08
  • Mbështetje e shtuar për një xhiroskop të emuluar me softuer në pajisjet pa xhiroskop harduer. Fatkeqësisht, jo të gjitha pajisjet e mbështesin këtë funksion.
  • Logjika e brendshme e përmirësuar e aplikacionit.

 • Version 2.2.2 2021-11-06
  • Logjika e brendshme e përmirësuar e aplikacionit.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.2.1 2021-11-05
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.2 2021-11-04
  • U shtua një metodë tjetër për të fikur ekranin duke përdorur Shërbimin e Aksesueshmërisë. Mund të mësoni më shumë për përfitimet dhe kufizimet e tij te Menyja> Cilësimet> Koha e fundit e ekranit> Metoda e fikjes së ekranit.
  • Disa tekste dhe përkthimet e tyre janë përditësuar.

 • Version 2.1.1 2021-11-03
  • Tani mund të zvogëloni më tej kohëzgjatjen e ekranit (deri në 3 sekonda).
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 2.0.1 2021-10-25
  • Disa rregullime dhe përmirësime të vogla.

 • Version 2.0 2021-10-24
  • Ky është një lëshim i madh që synon të përmirësojë cilësisht përvojën e përdoruesit kur përdorni aplikacionin, si dhe të aplikoni një sërë metodash të reja zhvillimi, të cilat do të na lejojnë të zbatojmë veçori të reja edhe më shpejt dhe të ruajmë më lehtë ato ekzistuese.

 • Version 1.16 2021-10-05
  • Logjika e brendshme e përmirësuar e aplikacionit.

 • Version 1.15 2021-10-03
  • Ne kemi arritur t'ju mundësojmë që të zvogëloni më tej afatin boshe (nga 15 sekonda në 10 sekonda). Ky funksion tani është i disponueshëm në cilësimet e aplikacionit (Meny> Cilësimet). Në fund të fundit, puna e aplikacionit AceScreen është të mbajë ekranin të ndezur kur jeni duke përdorur telefonin tuaj dhe të fikni ekranin sa më shpejt të jetë e mundur kur të ndaloni përdorimin e tij.
  • Magjistari i konfigurimit është përmirësuar bazuar në reagimet nga përdoruesit tanë.

 • Version 1.14 2021-09-29
  • Shtuar opsionet 'Idle Timeout' dhe 'Dim Timeout'.
  • Ekrani i cilësimeve është përmirësuar.
  • Përkthimet u përditësuan.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera.

 • Version 1.13.1 2021-09-18
  • Shtuar aftësinë për të zgjedhur një klient postë kur dërgoni një kërkesë në shërbimin mbështetës.

 • Version 1.13 2021-09-17
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.
  • Logjika e brendshme e përmirësuar e aplikacionit.

 • Version 1.12 2021-09-04
  • Mbështetje e shtuar për gjuhën kineze (e thjeshtuar).
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • Ndryshimi i detajuar është zhvendosur në domenin www.acescreen.app.

 • Version 1.11 2021-08-20
  • Mbështetje e përmirësuar për pajisjet e gjeneratës së fundit të disa prodhuesve.

 • Version 1.10 2021-08-15
  • Mbështetje e përmirësuar për pajisjet e gjeneratës së fundit të disa prodhuesve.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera.
  • Përkthimet u përditësuan.

 • Version 1.9.2 2021-08-05
  • Përmirësime të shumta të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Përkthimet u përditësuan.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 1.8 2021-08-01
  • Përmirësime të shumta të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 1.7 2021-07-24
  • Përditësoi pjesën përshkruese të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • U shtua mbledhje opsionale e të dhënave diagnostikuese dhe të përdorimit me Firebase Analytics.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 1.6 2021-07-16
  • Përditësoi pjesën përshkruese të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.

 • Version 1.5 2021-07-15
  • Përditësoi pjesën përshkruese të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 1.4 2021-07-12
  • Përditësoi pjesën përshkruese të ndërfaqes së përdoruesit.
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.

 • Version 1.3.2 2021-07-11
  • Reduktuar numrin e bibliotekave të përdorura të palëve të treta.
  • Përmirësimi i mbështetjes për orientimin e peizazhit.

 • Version 1.3.1 2021-07-07
  • Quickstart është rishkruar plotësisht pa përdorimin e bibliotekave të palëve të treta.
  • Përmirësimi i mbështetjes për orientimin e peizazhit.
  • Disa rregullime dhe përmirësime të tjera të vogla.

 • Version 1.2 2021-07-01
  • Përmirësimi i saktësisë së terminologjisë.
  • Bibliotekat e palëve të treta të përditësuara.
  • Shtohet dialogu "Çfarë ka të re" gjatë fillimit.
  • Përkthime të përditësuara të disa teksteve.
  • Kaloi në formatin Android App Bundle.

 • Version 1.1 2021-06-20
  • Përmirësime të shumta të ndërfaqes së përdoruesit.

 • Version 1.0 2021-06-17
  • Ky është versioni i parë i disponueshëm publik i AceScreen.