Si funksionon AceScreen

Ne e dimë sa e vështirë është të gjesh një ekuilibër midis mbajtjes së ekranit zgjuar dhe kursimit të energjisë së baterisë në pajisjen tuaj Android. Por ne besojmë se AceScreen sapo e ka të drejtë. Kjo është arsyeja pse aplikacioni ynë ofron dy mënyra funksionimi. Kjo lejon që aplikacioni të përshtatet me pothuajse çdo situatë në jetën e përditshme.

Mënyra automatike

Në modalitetin automatik, AceScreen përdor sensorë (të tillë si akselerometri, xhiroskopi, afërsia, etj.) dhe informacione të tjera të disponueshme (si p.sh. nëse përdoret një stacion docking ose lloji i karikuesit, nëse është i lidhur) për të kryer punën.

 • Pajisja mbahet në dorë. Kur përdoruesi mban pajisjen në dorë, aplikacioni e mban ekranin të ndezur.
 • Pajisja është e përkulur. Kur telefoni ose tableti është i përkulur, qoftë edhe pak, aplikacioni ende e mban ekranin zgjuar! Gjithashtu ju pëlqen të lexoni ndërsa hani, apo jo?
 • Aplikacione që nuk flenë kurrë. Zgjidhni aplikacionet për të cilat dëshironi që ekrani të qëndrojë gjithmonë i ndezur.
 • Pajisja është në një pozicion horizontal. Nëse e vendosni pajisjen në një sipërfaqe të sheshtë dhe nuk e përdorni për një kohë, ekrani do të fiket së shpejti. Gjithçka ndodh automatikisht, nuk keni më nevojë të shtypni butonin e energjisë për ta arritur atë.
 • Pajisja është duke u ngarkuar ose është e lidhur. Opsione të veçanta nëse përdorni shpesh stacionin e kyçjes ose e mbani pajisjen tuaj të ngarkuar. Për çdo lloj doku dhe modalitet karikimi, mund të vendosni një rregull alternativ.

Mënyra manuale

Ndonjëherë ju mund të dëshironi që ekrani të mos fiket në asnjë rrethanë. Për raste të tilla, mënyra manuale është gjëja e duhur.

burrë me këmishë me fustan të bardhë që mban smartphone
gruaja duke buzëqeshur ndërsa përdor telefonin e saj

Karakteristikat kryesore

Që nga fillimi i krijimit të aplikacionit, përparësitë tona kryesore ishin këto:

 • Besueshmëria. Ju, si përdorues, duhet të jeni të sigurtë që aplikacioni nuk ju zhgënjen në momentin më të papërshtatshëm.
 • Lehtësinë e përdorimit. Ne nuk duam që ju të humbisni në një mori cilësimesh. Konfigurimi i paracaktuar duhet të jetë i përshtatshëm për shumicën e përdoruesve.
 • Pajtueshmëria AceScreen mbështet një larmi të madhe pajisjesh. Aplikacioni ynë mund të funksionojë si në telefonat e vjetër nga viti i largët 2015, ashtu edhe në modelet kryesore të gjeneratës së ardhshme.
 • Mbrojtja e ekranit të kyçjes. Mbron ekranin tuaj të kyçjes nga prekjet aksidentale kur pajisja juaj është në një hapësirë të ngushtë dhe të mbyllur. Nëse pajisja juaj është në xhep ose çantë shpine dhe ekrani ndizet aksidentalisht, AceScreen do ta fikë menjëherë ekranin. Kështu, do t'ju ndihmojë të shmangni riprodhimin e papritur të muzikës, formimin e rastësishëm të numrave në telefonin tuaj, përgjigjet e kota ndaj mesazheve dhe humbjen e energjisë së baterisë së telefonit tuaj.
 • Përdorimi i kujdesshëm i burimeve. Aplikacioni duhet të kursejë fuqinë e baterisë dhe të përdorë butësisht burimet e tjera të pajisjes. Për shembull, AceScreen do të ndalojë automatikisht kur fikni manualisht ekranin.
 • Me stil. Ikona, ilustrime dhe foto të shkëlqyera nga Ionicons, Unsplash, Freepik dhe SVGRepo që do të kënaqin sytë tuaj.
 • Privatësia e përdoruesit. Asnjë spiunim i përdoruesve, asnjë reklamë ndërhyrëse, vetëm lejet e nevojshme për të punuar siç duhet.

Përparësitë kryesore të AceScreen

Këtu është një listë jo e plotë e avantazheve të aplikacionit AceScreen:

 • Asnjë reklamë. Ne e kuptojmë që aplikacioni i shërbimeve duhet të jetë sa më i padukshëm që të jetë e mundur. Prandaj, reklamat nuk janë në vend këtu.
 • Moderne dhe të azhurnuara. AceScreen punon në pajisjet e gjeneratës së fundit kur shumica e aplikacioneve alternative thjesht dështojnë. Ne përpiqemi të marrim parasysh veçoritë e pajisjeve specifike të lëshuara nga prodhuesit kryesorë si Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, Realme, Amazon, LG, Sony, OnePlus, Asus, Lenovo, ZTE, Alcatel etj.
 • Softuer pjesërisht me burim të hapur. Pjesët e ndjeshme ndaj sigurisë të aplikacionit tonë janë me burim të hapur dhe të disponueshme në depon tonë publike në GitHub. Kjo lejon këdo që dëshiron të studiojë kodin burimor, të shprehë mendimet e tij dhe, nëse dëshiron, të kontribuojë.
 • Shërbimi ndaj klientit. Prioriteti ynë është t'ju ofrojmë një përvojë të patëmetë duke përdorur aplikacionin tonë. Kjo është arsyeja pse ne po rregullojmë vazhdimisht defektet dhe gjithashtu po punojmë për të përmirësuar stabilitetin, performancën dhe aksesueshmërinë e AceScreen.
Një burrë që qëndron përballë një muri gri duke mbajtur kufjet dhe telefonin e tij.